Ποιοι είσαστε και τι πρέπει να γνωρίζω για εσάς ?

Είμαστε μια σχολή Γερμανικής Γλώσσας με φυσική έδρα την Πάτρα και μία επιτυχημένη πορεία 25 ετών στη διδασκαλία της Γερμανικής Γλώσσας όλων των επιπέδων από Α1 - Γ2 !

Περισσότερες πληροφορίες για τη φυσική μας έδρα θα βρεις εδώ www.germanofcourse.com

Παράλληλα έχουμε δημιουργήσει και μία μέθοδο δική μας μέσω του Video School. Η μέθοδος αυτή είναι ιδανική για ΠΑΙΔΙΑ ηλικίας άνω των 10 ετών και σαφώς για ΕΝΗΛΙΚΕΣ κάθε ηλικίας!

Για την καινοτόμα μέθοδό μας σύνέχισε να διαβάζεις.......

 

1. Είμαι αρχάριος μαθητής. Τι πρέπει να κάνω ?

* Αρχικά πηγαίνεις στην κατηγορία "όλη η Γραμματική επιπέδου Α1" και βλέπεις τα 4 πρώτα μαθήματα, στα οποία έχεις ελέυθερη πρόσβαση. 

2. Μου άρεσαν τα μαθήματά σας. Πως μπορώ να αποκτήσω περισσότερα μαθήματα ?

* Πηγαίνεις στην ενότητα Prices από το Menu και επιλέγεις το πακέτο της αρεσκέιας σου. Μπορείς να πληρώσεις με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα ή Paypal.

3. Θα χρειαστώ και βιβλία . Πως τα προμηθεύομαι ?

* Με την αγορά σου λαμβάνεις άμεσα και αυτόματα κωδικούς πρόσβασης στα online βιβλία ύλης και ασκήσεων επιπέδου Α1 εώς Β2

4. Ξεκίνησα να λύνω ασκήσεις. Που θα βρω τις λύσεις τους ?

* Οι λύσεις εμφανίζονται με ένα απλό κλικ πάνω στις ασκήσεις.

5. Έχω άγνωστες λέξεις. Ποιος θα με βοηθήσει ?

* Πηγαίνεις στο Menu και επιλέγεις στην ενότητα Categories" Αναλυτικό λεξιλόγιο επιπέδου Α1 κλπ." Προσοχή! Στην αρχή του κάθε Video μαθήματος αναλύεται και η Γραμματική του κεφαλαίου. Με σκοπό την ενβάθυνση των γνώσεών σου. Έπειτα ακολουθεί το λεξιλόγιο του κεφαλαίου.

6. Έχω μελετήσει και σημείωσα τις απορίες μου. Ποιος θα με βοηθήσει?

* Μαζί με τους κωδικούς πρόσβασης στα βιβλία λαμβάνεις και έναν κωδικό για την εικονική μας αίθουσα. στο zoom. Εκεί είμαστε ζωντανά δίπλα σου κάθε Σάββατο/Κυριακή από τις 6 - 8 μ.μ. Εσύ επιλέγεις την ημέρα . Εάν πάλι είσαι κάτοχος του πακέτου Goldplan είμαστε δίπλα σου και τις 2 ημέρες.

7. Πόσα Video μαθήματα μπορώ να δω άνα εβδομάδα ?

* Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Βλέπεις όσα θέλεις, όσες φορές θέλεις και όποτε θέλεις εσύ . Έτσι καθορίζεις μόνος σου τον ρυθμό μελέτης και προόδου  σου. 

8. Είδα πως η ενότητα όλη η Γραμματική επιπέδου Α1 π.χ. δημιουργεί μια τέλεια υποδομή κατανόησης και για τις άλλες ενότητες. Σωστά ?

* Πολύ σωστή η διαπίστωσή σου. Για αυτό είναι καλό σε αυτή την ενότητα να έχεις δει τα πρώτα 8 μαθήματα πριν προχωρήσεις στα βιβλία και τις άλλες ενότητες !

9. Είδα πως όλες αυτές οι παροχές σας, πρόσβαση σε 150 Video μαθήματα + πρόσβαση σε όλο το οπτικόακουστικό υλικό + ασκήσεις + λύσεις ασκήσεων +  4 ώρες ζωντανά μαθήματα στήριξης κάθε Σάββατο και Κυριακή κοστίζουν μόνο 10 Ευρώ/μήνα στο πακέτο Goldplan. Κάνω λάθος ? 

* Κανένα λάθος δεν κάνεις.  Δεν υπάρχει κανένα άλλο κόστος. Απλά πιστεύουμε απόλυτα στην παροχή προστιθέμενης αξίας της μεθόδου μας και στη σχέση WIN - WIN. Σε μία συνεργασία  έχουμε τέσσερα πιθανά αποτελέσματα με βάση τα κέρδη και τις απώλειες .Εμείς απλά επιλέγουμε το Α) :  

A) ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ 

β) εγώ κερδίζω, εσύ χάνεις

γ) εγώ χάνω, εσύ κερδίζεις

δ) χάνουμε και οι δύο.

10. Έλαβα ένα mail από εσάς , στο οποίο με προσκαλείτε να γίνω affiliate.Τι είναι αυτό ?

* Όλοι μας οι μαθητές λαμβάνουν αυτόματα αυτή την πρόσκληση συνεργασίας. Τι ωραιότερο από το να εκφράσει κάποιος συστάσεις για κάτι το οποίο έχει αποκτήσει και τον έχει ενθουσιάσει. Εμείς λοιπόν στη βάση σκέψης WIN - WIN σε ανταμοίβουμε άμεσα και αυτόματα για τις συστάσεις σου με 20% . Απλά χρειάζεσαι έναν λογαριασμό Paypal, προωθείς με ένα δικό σου link, το οποίο σου παρέχεται από εμάς, τη μέθοδο και τις παροχές μας .Το τραπεζικό σύστημα σου πιστώνει άμεσα μετά την κάθε επιτυχημένη σύσταση στο λαγαριασμό σου στο Paypal 20% της αξίας. 

11. Πως μπορώ να είμαι σίγουρος πως θα λάβω τα χρήματα για τις επιτυχημένες συστάσεις μου ?

* Έχουμε έναν πίνακα ελέγχου, στον οποίο καταγράφεται η προέλευση του πελάτη μας με Cookies αυτόματα,  και άμεσα το Paypal  πιστώνει σε εσένα την προμήθεια σου ακόμα και εάν ο πελάτης επιλέξει να πληρώσει με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα.

12. Ωραία λοιπόν . Εάν ο πελάτης αυτός ανανεώσει τη συνδρομή του  σε όποιο από τα 3 πακέτα εγώ θα λάβω προμήθεια ξανά ? 

* Ναι και πάλι Ναι ! Η αρχική σου σύσταση μένει για πάντα δική σου . Ακόμα και εάν η ανανέωση του πακέτου γίνει χωρίς να μπει από το link το δικό σου. Άρα η προμήθειά σου είναι αυτόματα επαναλαμβανόμενη.